![]() |
04.12.2011 günün çorbası
BROKOLİ ÇORBASI
MALZEMELER: 300 G BROKOLİ 1 YEMEK KAŞIĞI UN 1 KÜÇÜK SOĞAN BİR MİKTAR YAĞ 1 YEMEK KAŞIĞI KREMA (YEMEĞİN MEVSİMİ:KIŞ) (YEMEĞİN SAYISI:5 KİŞİLİK) YEMEĞİN TARİFİ: BİR MİKTAR YAĞDA İNCE DOĞRANMIŞ SOĞANLAR ÇEVRİLİR,UN EKLENİP KARIŞTIRILIR VE YIKANIP AYIKLANMIŞ BROKİLER İLAVE EDİLİR.BİRAZ PİŞDİKTEN SONRA HAFİF ÜZERİNE ÇIKACAK KADAR SU VEYA ET SUYU KOYULUP KAYNAMAYA BIRAKILIR.SONRA TÜM MALZEME ROBOTTAN GEÇİRİLİR VE TEKRAR TENCEREYE ALINIP AĞIR ATEŞTE KAYNAMAYA BIRAKILIR.TUZ,KARABİBER ATILIR,ATEŞTEN İNDİRMEDEN ÖNCE KREMASI İLAVE EDİLEREK SERVİS YAPILIR AFİYET OLSUN |
Şu Anki Saat: 08:41 |