![]() |
![]() |
#1 |
![]()
elleri güzel adama . . .
forumatesi.com - Kadinin..Erkeğine..Mektuplari.. Dudağın dudağıma değdiğinde . . . Ama yalnızca değdiğinde . . . Öpüşmeden öylece kaldığımızda . . . Dudakların dudaklarımda . . . Anlıyorsun işte . . . Sende benim gibi . . . Anlatamıyorum ama . . . Duyumsuyorsun . . . Hissediyorsun . . . BUNU İŞTE ! ! ! Anlatılamayanı . . . Kelimelere dökülemeyeni . . . Hiçbir sözlükte karşılığı olmayanı . . . Ama kalpte pır pır çarpanı . . . O dakikda içinden gümbür gümbür geçen trenleri . . . Dünyayı dondurmak istemeyi . . . Öylece . . . Kıpırdamadan . . . Anlıyorsun işte . . . Sende hissediyorsun . . . Anlatamıyorum ama sende biliyorsun . . . Hissetmezsen hissetmem mümkün olmazdı çünkü . . . Birikmezdi bunlar içimde . . . Ve taşmazdı sana . . . Dudağın değsin hep dudağıma . . . İçimden geçsin trenler . . . Vagon dolusu biletsiz kişilikler . . . Sahipsiz bakışlar . . .İsimisiz eller . . . Hepsi aşkımızla isimlensin . . . Var mısın dudağın dudağıma hep değsin.... ![]() Mutluluk mu ? Evet,evet ! ßenim en sevdiğim oyundu o ; küçükken...~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
kadininerkeginemektuplari |
|
|