![]() |
![]() |
#1 |
![]()
Herkes gibi sevgiyi
Mutluluğu bende tatdım Sonra hep umutsuzluklar içinde boğuldum Sevgiden korkar oldum Bıkmışdım Önce sevip sonra terkedilmekten Terkeilmek ölümdü Bu ölümde umutsuzluğu sunuyordu Herşey yalan Bu hayat gerçek sevgilerin değil Gerçek ellerin tutulduğu Yalandan ibaretti Sonunda herkes umutsuzluğa kapılıyordu Çaresizlik içinde düşünüyordum Dünyadaki sevgiyi İçimden bir parçaydın sen Kimse söküp alamıyordu içimden Bitti diyordum soranlara Ama kendimi kandırıyordum Her gün daha çok başlıyor Her şey bir oyunla başladı Önceleri kaçmalar sonra umutsuzluklar Sonra birleşdi Tekrar et kemikten ayrıldı senin için Benim için herşey devam ediyordu Sen benim için bir avuntuydun Hiç sönmeyen bir yıldız Tutulması mümkün olmayan güneştin Gündüzlerin kaybolup gecelerin oluştuğu Bir hayaldin artık Seni sevmemde ARTIK UMUTSUZLUKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİ "YARINLAR UMUTLA DEĞİL ACIYLA DOLMUŞSA MUTLULUKLAR GÖZYAŞINA DÖNMÜŞSE ÖLÜM SANA ÇOK YAKINDI" ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
benimle_dans_et mucksss tşk etdim şekerim
![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
siirleri |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |