Forum Akenna  

Geri git   Forum Akenna > Hayatın İcinden Hayata Dair Olan Hersey > Yemek Tarifleri
Kayıt ol Yardım Community Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 08-04-2012, 09:48   #1
Successor
Avatar Yok
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Mar 2010
Üye Numarası: 9
Arkadaşlar: 0
Konular:
Mesajlar: 12.226
Rép Puanı: 10
Rép Grafiği:
Standart Paçanga Böreği

Paçanga Böreği Yemekten önce, sonra ya da yemek esnasında, sahurda veya iftarda ne zaman olursa olsun büyük bir zevkle yenen paçanga böreğinin, içerdiği pastırmadan dolayı Kayseri yörelerine ait olduğu düşünülür. Yemeklerde genellikle ara sıcak olarak ikram edilen paçanga böreği zengin içeriğiyle hem vücut direncini yükseltiyor hem tokluk sağlıyor. Paçanga Böreği Tarifi için gerekli Malzemeler: 2 [...]
ForumAkenna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
boregi, pacanga


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 12:02