![]() |
![]() |
#1 |
![]()
malzemeler:
1 adet salatalık 1 dilim bayat ekmek içi 1 orta boy yoğurt 1 çorba kaşığı zeytinyağı karabiber tuz beş diş sarımsak 2 çorba kaşığı süt yapılışı: 1-ekmek içini sütle sıkın salatalığı soyup incecik dilimleyin ve bir kaba koyun 2-üzerine ince kıyılmış sarmısağı ekmek içini yoğurdu ilave edin 3-buna yavaş yavaş zeytinyağını katın 4-tuz karabiber serpip iyice karışdıktan sonra servis yapın ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
ben rejimdeyim diye Roax aç bırakmam gerekdi unutmuşum bugun torpillisiniz akkenna forum hepinizi yemeğe davet ediyorum akşam yemeğinde yapcağım yemeklerin tarifi (öğrenci yemeği olur benimki gene)
![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
roax beni çok güldürdün allahda seni güldürsün
![]() ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
sos, yogurtlu |
|
|