![]() |
![]() |
#1 |
![]()
yaLnızLık payLaşıLmaz !
-------------------------------------------------------------------------------- Hicbir söz söyleme ne olur Son kez diye düsünmeden gözlerime bakmadan Git Sana emanet ettigim kalbimi geri ver Sendeki benligimi bana hediye et bari giderken gururunla Git yillardir yüzüm gülmedi Sen hayatima gireli hüzün beni terketmedi Seviyorum dedin ama aslinda sen beni hicbirzaman sevmedin canini ver desen verirdim ama canima tak etti yar.. git ne olur ve hicdegilse gidisinle beni mutlu et sen varkende yoklugunu yasadim sen yokkende yokluguna alistim Beni hep kücük gördünsavunmasiz sandin aslinda yanilmadingücsüzüm kücügüm ama bu yalan askimizda en az senin kadar sucluyum Vermemeliydim ellerimi avuclarina.. Git..ellerimi birak..ve git Kal demek gelmiyor icimden bitirdin icimdeki sevgiyi öldürdün kalbimdeki yerini yitirdin yüregimde sana yaptigim cennet´i Simdi Git ister ellerin ol ister yüregimde birzamanlar sana ayit olan cennetimdeki kralin köLesi ol..! ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
keşke ben hoşuna gitseydim benimle_dans_et ;D ;D canım sende sağol ağzındanbal damlıyor
![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
kıyamam sana ben mucxxx dans et :-[ :-[ :-[
![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
siirleri |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |