![]() |
![]() |
#1 |
![]()
Günlerden bir pazardı
Ne bir haber bıraktın Ne bir veda ettin Son bir kelime söylemeden nasıl terkettin Yüreğim kan ağlar,gözlerim yaş dolar Söyle böylemi olacaktı. Andıkça ben maziyi Kaçıp bu yerlerden ölmek isterim Karanlıkta izin yok Gezdiğimiz her yerde seni ararım Senin gözlerin yaşlı, benim yüreğim yaşlı Söyle böylemi olacaktı Bilmem niye terkettim bu aşkı Bu aşkta bir umut kalmadı yazık Bir mevsimlikmiş seninle aşkımız Benimle mutlu olamadın Sanma başkasıyla mutlu olursun Söyle böylemi olacaktı Nasıl özlüyorum seni bir bilsen Aşkın ateşini ver bana Hangi dereye baksam karşımda gölgen Bir seni sevdim Seni sevdiğimi bir bilsen Söyle böylemi olacaktı Mutluluğun bağlarını koparmamalıydın Kimbilir bir daha karşılaşmayız Kimbilir bir daha görüşmeyiz Veda et geride kalan her şeye Bu aşkın çaresi yok Söyle böylemi olacaktı böylemi ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
boylemi, olacakdi |
|
|