Forum Akenna  

Geri git   Forum Akenna > Hayatın İcinden Hayata Dair Olan Hersey > Yemek Tarifleri
Kayıt ol Yardım Community Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 05-21-2012, 09:39   #1
Successor
Avatar Yok
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Mar 2010
Üye Numarası: 9
Arkadaşlar: 0
Konular:
Mesajlar: 12.226
Rép Puanı: 10
Rép Grafiği:
Standart Hatay Usulü Acılı Katıklı Ekmek


Hatay Usulü Acılı Katıklı Ekmek Tarifi, İskenderun’lu arkadaşımdan öğrendim bu tarifi onların çok değişik bir peyniri var. Burdada pazarlarda satılıyor Keş diyorlardı sanırım. Biberli çökelek gibi ama topaç şeklinde. Çocukken oynadığımız topaçlardan. Fakat o peynirden bulamayanlar için çökelek ve süzme yoğurt ekşi yoğurtlada yapılabiliyor. Kendimce yapabildiklerimi anlatacağım. Kuyu taş fırınlarda pişiyor aslında bu ekmek.Şöyleki.Net den Devamını Oku


??????:
Yaza Veda Dolması Tarifi

Mısır Ekmeği Tarifi

Makarna Salatası Tarifi

Mantı Tarifi

Balkabağı Böreği tarifi
[COLOR=#bbb !important]??[/COLOR]
ForumAkenna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
acili, ekmek, hatay, katikli, usulu


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 07:49