![]() |
![]() |
#1 |
![]()
Dokunduğunda çiçekler açtı mı avuçlarında
Öptüğünde yağmurlar birikti mi gözlerinde Sarıldığında yıldırımlar koptu mu yüreğinde Ve kanatlanıp uçtun mu Seni seviyorum dediğinde İşte Aşk Bu Bir nehir olup ayaklarına süzüldün mü Elmastan yaşlar bulup Yanağına döküldün mü Bütün duvarlarını yıkıp Taşlar misali söküldün mü Duymayınca sesini Soluğun kesildimi üzüldün mü İşte Aşk Bu Yenmek için korkularını Telefonlara sarıldın mı Bir hiç yüzünden Küstün mü darıldın mı Aramayınca seni Dağlar misali yarrıldın mı İşte Aşk Bu Çiçek çiçek ektin mi içine onu Mısra mısra şiirler döktün mü Bir nefes gibi damarlarına Ölürcesine çektin mi Ve o gün Son saati vurduğunda zaman Dağlar misali çöktün mü Onsuz yaşamaktansa bu dünyada Yüreğini parçalayıp söktün mü İşte Aşk BU ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
ahmet, ilkan, iste, selcuk |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AHMET ŞELÇUK İLKAN ÜÇLEME (BURÇLARIN DİLİ-AYLARIN DİLİ-RENKLERİN DİLİ) | baharesin | Şiirler | 2 | 01-15-2012 01:40 |
AHMET SELÇUK İLKAN BEN EN ÇOK İNSANDAN KORKTUM | baharesin | Şiirler | 0 | 12-03-2011 11:53 |
AHMET SELÇUK İLKAN(GELMEZ MİSİN?) | baharesin | Şiirler | 0 | 11-16-2011 07:40 |
AHMET SELÇUK İLKAN (AŞKIN TAM SAATİ) | baharesin | Şiirler | 0 | 11-16-2011 07:32 |
Başarılı olmuş işadamlarının ağzından başarının sırrı. İşte Size Kilit Cümleler. | baharesin | Genel | 0 | 11-10-2011 11:06 |