Forum Akenna  

Geri git   Forum Akenna > Felsefe Psikoloji ve Metafizik > BurçLar ve Astroloji
Kayıt ol Yardım Community Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 03-17-2010, 11:53   #1
Op
Avatar Yok
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Mar 2010
Üye Numarası: 5
Arkadaşlar: 0
Konular:
Mesajlar: 129
Rép Puanı: 10
Rép Grafiği:
Standart 18 Mart~Günlük Burç Yorumları

Koç
21 Mart - 19 Nisan

Bugün enerjinizin yükseldiğini hissedecek kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Canlı ve sıcak tavırlarınız daha rahat ilişkiler kurmanızı sağlarken aşk hayatınızla ilgili maceracı ve cesur bir tavır içine girebilirsiniz. Çözümlenmesini istediğiniz konularda kararlı davranabilir, karşınızdaki engellerin azaldığını hissedebilirsiniz



Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs

Karmaşık olaylardan etkileneceğiniz bir gün. Olaylar beklediğinizin dışında gelişebilir veya geçmişe ait konular üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Tabii sizin yanlış anlamanız da mümkün. Ya da karamsar duygularınız yüzünden kuruntulara kapılabilirsiniz. Bu yüzden daha iyimser olmaya çalışmalısınız. Olayları akışına bırakmak gerekiyor.


İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran

Bugün sosyal ve kültürel faaliyetleriniz artıyor. Kendinizi güçlü hissedecek, yeni atılımlarda bulunacaksınız. Girişimlerinizle ilgili konuda sevdiğinizin desteğini alabilirsiniz. Olumlu ve anlayışlı davranabilir, dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin giderek yoğunlaştığını hissedebilirsiniz.


Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz

Farklı istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmeye yönelik duygularınız artıyor. Bugün evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmak isterken ortaya çıkan küçük terslikler yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Anneniz ve bayan arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Ufak tefek sorunları kafanıza takmayın.


Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos

Duygularınızı harekete geçiren haberler alabilirsiniz. Uzaklara gitme isteği duyabilir, kısa veya uzun bir seyahate çıkabilirsiniz. Hem aşk hem de parasal açıdan keyifli gelişmeler oluyor. Kendinizi güçlü ve başarılı hissettiğiniz bir gün. Yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Fakat eski meseleleri halletmeden harekete geçmeyin.


Başak
23 Ağustos - 22 Eylül

Kendinizi farklı hissedebilirsiniz. Ancak gelişmeler çok güzel. Yepyeni fikirler içine girebilir, kararlı ve planlı davranabilirsiniz. Ortaklarınızın ya da yakınlarınızın desteği sizi harekete geçirecek. Bazı karmaşık durumlar olsa bile her türlü sorunun üstesinden gelebilirsiniz


Terazi
23 Eylül - 22 Ekim

Bugün alacağınız bir haberle duygularınız harekete geçecek. Heyecanlı ve alıngan bir tavır içine girmeniz mümkün. Yeni girişimlerde bulunmak için büyük istekler ve beklentiler içindesiniz. ortaklık, evlilik ve benzeri girişimler için güçlü arzular duyabilirsiniz. Moralinizin yükselmesi, sorunları çözümlemenize yardımcı olabilir.


Akrep
23 Ekim - 21 Kasım

Sinirlerinizi güçlendirmeye çalışın. Dikkatiniz çabuk dağılabilir ve birden fazla konuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yakınlarınız ve kendinizden genç olanların sorunları yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Eviniz ve iş yerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilir, uzun zamandır yapmayı tasarladığınız projeleri hayata geçirmek isteyebilirsiniz.


Yay
22 Kasım - 21 Aralık

Başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Çünkü yüksek bir moralle harekete geçecek, kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sanat ve yaratıcılığa yönelik çalışmalar yapabilir, sevdiğinizin desteğini alabilirsiniz. Sabah saatlerinden itibaren hanım arkadaş ve akrabalarınızın yardımlarını alabilir, ilginç tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Şansınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz.


Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak

Sevdiğinize karşı daha sıcak ve anlayışlı bir tavır içinde bulunmaya özen gösterin. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilir, bu nedenle sıkıntı duyabilirsiniz. Ayrıca yatırımlarınızla ilgili tedbirli olmalısınız. Çünkü maddi kayıplar yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz.


Kova
20 Ocak - 18 Şubat

Rahat bir tutum içine girecek, olayları akışına bırakacaksınız. Bazı gecikmeler ve terslikler meydana gelse bile bunları önemsemeyeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler istediğiniz gibi gelişiyor. Son derece enerjik ve heyecan verici düşünceler içinde bulunuyorsunuz. Hanım arkadaşlarınız ve annenizin desteğini alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz


Balık
19 Şubat - 20 Mart

Bugün kendinizi iyi hissedecek, bütün enerjinizi işlerinize yönelteceksiniz. Bir türlü karar veremediğiniz konuyla ilgili çalışmalarınızı hızlandırıyorsunuz. Gelişmeler karar vermenize yardımcı olacak. Parasal konularda yeni yatırımlara yönelebilir, büyük bir istek ve hırsla harekete geçmek isteyebilirsiniz. Çok aceleci davranmayın.
aLmora isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
burc, martgunluk, yorumlari


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hülya ve Helin Avşar’ın 4 günlük detoksu Roax Sağlık 0 11-28-2011 04:55
Mart Ayı Top10 Listesi(Yarışma) DeSTiNa Yarisma 0 04-06-2011 09:13
Mart Ayı Top10 Listesi(Kelime) DeSTiNa Kelime 0 04-06-2011 09:07
Mart Ayı Top10 Listesi(Test) DeSTiNa TeSt 0 04-06-2011 08:56
hangi burç neye kızar? aLmora BurçLar ve Astroloji 0 03-07-2010 03:05


Şu Anki Saat: 10:31