![]() |
![]() |
#1 |
![]()
1 su bardağı kırık buğday (göce)
2 su bardağı torba yoğurdu 2 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 8 su bardağı su 1 çorba kaşığı nane Üzeri için: 2 çorba kaşığı salça Göce akşamdan ıslatılır. Ertesi gün yumuşayana kadar haşlanır. Bir tenceye aktarılır. Yoğurt, un, su ve tuz eklenir iyice karıştırılır. Orta ateşte fokurdayana kadar pişirilir. Ateşten almadan hemen önce kuru nane eklenir. Ateşten alınır, kaselere konur. Üzerine eritilmiş tereyağı gezdirilir. ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
goce, tarhanasiafyon, taze |
|
|