![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: gülümseme için hangisi en doğru ifadedir | |||
| gülümseme vereni fakirleştirir alanı zenginleştirir |
|
1 | 33,33% |
| gülümseme dostluğun samimiyetini bildirir |
|
0 | 0% |
| gülümseme yorgun olan kalbe istirehat verir |
|
1 | 33,33% |
| gülümseme hasta olan gönlü neşelendirir |
|
1 | 33,33% |
| Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
;D cevapları bekliyorum
![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
benimle_dans_et tşk cevabın için eline yureğine sağlık ;D ;D
![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ayşe tşk cevap için
optik gitdi hiç beklemiyorduk zamansız oldu yıldırım düşdü kendimi akenna forumda buldum muhabbetede geliyorum (bak gecen biri geldi selam verdi yazdım ki chatde selam 10 sene önceydi şimdi hello var dedim tabi benimki şirinlikdi selamınıda aldım ama oda bana ağzımın payını verdi sen gayri müslimanmısın dedi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D )
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
bu ankete anket tarihinden itibaren bir ay sureyi doldurunca cevabı deteylı anlatcam gülümsemeyle ilgili
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| gulumseme |
|
|