Forum Akenna  

Geri git   Forum Akenna > Hayatın İcinden Hayata Dair Olan Hersey > Yemek Tarifleri
Kayıt ol Yardım Community Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 03-21-2012, 06:58   #1
Successor
Avatar Yok
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Mar 2010
Üye Numarası: 9
Arkadaşlar: 0
Konular:
Mesajlar: 12.226
Rép Puanı: 10
Rép Grafiği:
Standart Halep(kuru patlican dolmasi)

Yaz ayında kış için herkes hazırlık yapar.Özellikle tazeliğini korusun diye kurutma işlemi...Bende yazdan kuruttuğum patlıcanların sonunu HALEP(KURU PATLICAN DOLMASI) yapayım dedim.Malum havalar ısınmaya başladı artık tazesini yemeye başlayacağız.Umuyorum ki sizlerde bu ekşili dolmaya bayılacaksınız.Şimdi gelelim HALEP(KURU PATLICAN DOLMASI)nın yapım aşamalarına. HALEP(KURU PATLICAN DOLMASI) 20 Adet Kuru Patlıcan 2 Adet Kuru Soğan 1,5 Su Bardağı Pirinç... Read more »
ForumAkenna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
dolmasi, halepkuru, patlican


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 10:42