Forum Akenna  

Geri git   Forum Akenna > Hayatın İcinden Hayata Dair Olan Hersey > Yemek Tarifleri
Kayıt ol Yardım Community Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 12-05-2011, 09:52   #1
Super Moderators
baharesin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Apr 2011
Üye Numarası: 85
Arkadaşlar: 2
Konular:
Mesajlar: 1.094
Rép Puanı: 10
Rép Grafiği:
Standart portakal reçeli

malzemeler:
1 kg kalın kabuklu portakal
1,5 bardak toz şeker
3 bardak su
2 çorba kaşığı limon suyu

yapılışı:
portakalların kabuklarını hafifçe kazıyın
içinde su kaynamakta olan büyükçe bir tencereye atıp portakallar hafifçe yumuşayana kadar haşlayın.kevgire alıp suyunu süzün.
portakallar soğuyunca küçük parçalar halinde doğrayın
diğer yanda toz şeker ve suyu kaynatarak şurup yapın.sonra bu şuruba doğranmış portakalları atın
şurup koyulaşana kadar kendi halinde kaynamaya bırakın
şurup kıvamına yaklaşırken limon suyunu ilave edin
birkaç taşım daha kaynatın ateşten alın iyice soğuduktan sonra kavonoza doldurun

afiyet olsun




Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen ,
Masmavi bir düştür .
Gökyüzünde hiç ölmeyen ,
Sevenlerin mumudur sevgi ,
Eriyip de hiç bitmeyen
Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle
Yüzünüz güleç, neşeniz bol,
Enerjiniz daima pozitif olsun
baharesin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
portakal, receli


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 01:45